Influencer Marketing

Vi ser frem til å høre fra deg!

For å svare på din forespørsel har vi behov for ditt samtykke. Vi vil respektere ditt personvern og privatliv.

Vi hjelper deg med å komme i kontakt med de rette influencerne/påvirkerne som kan fremme din merkevare på en positiv måte. Vi har god erfaring med influencer-kampanjer, og kan hjelpe til med prosessen fra A til Å.

Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale om Influencer Marketing for din bedrift!

Hva er Influencer Marketing?

Influencer Marketing, eller påvirkermarkedsføring, er nå et veletablert begrep innen digital markedsføring. Hovedprinsippet går ut på et samarbeid mellom bedrifter og influencere/påvirkere, som fremmer din merkevare eller dine produkter. Mange av disse influencerne har stor påvirkningskraft på sine følgerbaser, og denne formen for markedsføring har blitt både svært populær og ekstremt effektiv.

I SDM Influence har vi god erfaring med Influencer Marketing. Vi har et tett samarbeid med både influencere og agenter, slik at vi kan sikkerhetsstille best mulige kampanjer for våre kunder. Vi gjør også sourcing etter relevante influencere, som ikke nødvendigvis har de mest kjente navnene, men har stor påvirkning på sine følgerbaser.

Ta kontakt med SDM Influence i skjemaet i toppen av siden, så kommer vi tilbake til deg med forslag til samarbeidpartnere, betalingsmodeller og kampanjetyper.

Vi har influencere innen blant annet hus og hage, sport, ekstremsport, elektronikk, finans og bil.

Vi sørger alltid for å foreslå influencere som står i stil til merkevarens visjon og identitet. Vi jobber også mye med analyse av følgerbaser, slik at vi sikkerhetsstiller best mulig rekkevidde mot riktig målgruppe.

Kom i gang med

Influencer Marketing

Hva kan SDM Influence hjelpe deg med?

Vår viktigste oppgave er å hjelpe deg med å fortelle de gode historiene, og sørge for at de riktige menneskene får med seg hele historien. På denne måten genererer vi mer forretning for deg.

Kanskje din neste historie skal fortelles via en influencer?

Sosiale Medier

Facebook

Instagram

Snapchat

LinkedIn

Pinterest

TikTok

Rådgivning

Merkevarestrategi

Sosiale medier

Medierådgivning

Søkemotoroptimalisering

Medieplassering

Digitalt Salg

Salgsfunnels

Leadsgenerering

Konverteringsoptimalisering

Kunder på autopilot

Automatisering

Stolt på av blant andre

SD Media, ECIT
Moods_logo
Performance Marketing - Foodtech
SD Media, Surround.no
SD Media, NBS
SD Media, Kople

Skal vi samarbeide?