Om oss

SD Media AS er grunnlagt for å gi bedrifter i  SMB-markedet mulighet til å effektivisere sin hverdag, og optimalisere sin digitale tilstedeværelse. 

Ansatte

Les om våre ansatte, og hva vi kan gjøre for å hjelpe deg.

Kontakt

Kontakt for gratis demo, eller for å se om vi kan hjelpe deg.

My Marketing

Se hva My Marketing kan gjøre for din bedrift.

Vår visjon er å utvikle teknologi sofistikert og avansert nok til å gi nytteverdi, men enkel nok til at de fleste kan benytte seg av den. På denne måten ønsker vi å bidra til å minimere forskjellene mellom de største annonsørenes og SMB-markedets muligheter digitalt.  Etter mange år i Medie-Norge har vi sett behov for å effektivisere arbeidsmetodikken, spesielt for bedrifter med små og mellomstore markedsbudsjetter. Denne prosessen er nå i stor grad automatisert gjennom My Marketing, og dette kan spare norske bedrifter for mye tid, penger og hodebry. 

Stian Jarnbjo

Partner og Digital Rådgiver
+47 926 59 781
stian@sdmedia.no

Dennis Aasterud Pedersen

Partner og Digital Rådgiver
+47 909 92 497
dennis@sdmedia.no

Kontakt oss

Lokasjon

Hvamsvingen 7,
2013 Skjetten, NO

Kontakt oss

Telefon: +47 909 924 97
E-post: post@sdmedia.no

SDM Lead Generator

Gjør anonym trafikk om til B2B leads, og grav gullet frem fra din nettside! Med SDM Lead Generator kan du få full oversikt over hvilke bedrifter som besøker ditt nettsted. På denne måten kan dine selgere hver uke få rykende ferske leads, bestående av bedrifter som har vist interesse for deres bedrift.

SDM Pop-up

Optimaliser for konvertering, og gjør trafikk om til kunder eller trofaste brukere. Sliter du, som de fleste andre, med at brukerne forlater din nettside før de har lagt igjen sin kontaktinformasjon? Med SDM Pop-ups kan du påvirke brukeren til å legge igjen sin informasjon før de forlater deg. Du kan til og med utsette at de forlater deg gjennom å bruke enkel konverteringsteknologi.

Account Based Marketing

Målrettet digital kommunikasjon til spesifikke bedrifter. SD Media AS er spesialister på ABM, og kan hjelpe deg med hele prosessen. Account Based Marketing er en effektiv strategi uavhengig av om målet er nye kunder, mersalg til eksisterende kunder eller bevisstgjøring av informasjon til en spesifikk målgruppe.

07

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre løsninger, trenger kontaktinformasjon til en av våre ansatte, eller lurer på hvordan vi kan samarbeide, ta kontakt for en uforpliktende prat!