Sliter du med
treffsikkerheten?

SD Media AS kan ikke hjelpe deg på golfbanen, men vi kan
hjelpe deg med markedsføringen!

Noen av selskapene som jobber med oss

Stian Jarnbjo og Dennis Aasterud Pedersen

Hva gjør SD Media?

Vi bruker og utvikler moderne medieteknologi med ett formål – gjøre den beste teknologien og de beste mulighetene tilgjengelig for alle! 

Det er en stor diskrepans i tilgang på medieteknologi mellom SMB-markedet og de største annonsørene. Denne forskjellen ønsker vi å minimere!

Les mer om våre metoder.

Dennis Aasterud Pedersen, SD Media

Lokal tilknytning

Selv om SD Media AS etterhvert har fått kunder over hele landet, har vi en lokal tilknytning til det sentrale Østlandsområdet, og spesielt til Romerike. Vi forsøker å bistå med økt kompetanse og bedre utførelse lokalt, og stadfester dette gjennom sponsorater hos blant annet Ull/Kisa Fotball. Her bidrar vi med økt kompetanse hos klubbene, samt en mulighet for andre sponsorer til å bruke oss til mediekjøp og strategisk plassert reklame.

SD Media AS - Datadreven Markedsføring

Reklamekjøp

SD Media er et mediebyrå som er spesialisert på reklamekjøp, og primært datadreven markedsføring. Vårt mål er å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å få tilgang til medieteknologi som i stor grad har vært forbeholdt de største annonsørene, gjennom de beste mediebyråene. Gjennom oss kan du som en mellomstor bedrift få tilgang til den nyeste teknologien og de beste mulighetene, uten å ha et enormt markedsbudsjett.

Våre partnere

Stian Jarnbjo

Stian
Jarnbjo

Antageligvis din dag-til-dag kontaktperson i SD Media, da Stian server de fleste av våre største kunder. I Proff AS har Stian jobbet med et bredt spekter av kontoer, inkludert over 700 selskaper i SMB-markedet, og større merkevarer som DNB, BankID, Foodtech, Heidenreich og Randstad.

+47 926 59 781
stian@sdmedia.no

Dennis Aasterud Pedersen

Dennis Aasterud Pedersen

Antageligvis din konto-eier og SD Medias medieteknologi-nerd. Du har kanskje ikke snakket med ham, men du kan være sikker på at han har vært involvert om du enten har en konto i Marketing Plattformen eller kjører kampanjer gjennom SD Media AS direkte.

+47 909 92 497
dennis@sdmedia.no

Tectyl Snapchat

Hvordan Tectyl brukte Snapchat for å nå kjernemålgruppen

Tectyl går for å være verdens eldste merkevare innen rustbeskyttelse og understellsbehandling av bil. Tectyl er en merkevare som de siste årene har blitt feil- og misbrukt, og viktigheten av en tydelig merkevare og identitet blir dermed svært viktig. Tectyl bruker kommunikasjonsbyrået Bajasen for sin strategi og profil. Når SD Media satt seg ned med Bajasen for å sette opp en medieplan for 2019 ble raskt 4. juli et samtaleemne. 4. juli er den amerikanske nasjonaldagen, og hvert år arrangerer Amcar Lillestrøm det som etterhvert har blitt et av Europas største treff for amerikanske biler. Etter filtrene var laget booket vi Snapchat-dekning i hele Lillestrøm.

Les hele casen.