SDM PRODUCTION

Vi ser frem til å høre fra deg!

For å svare på din forespørsel har vi behov for ditt samtykke. Vi vil respektere ditt personvern og privatliv.

SDM Production er et produksjonsbyrå i SD Media. Vi hjelper deg med å produsere engasjerende og konverterende innhold. Vi kan blant annet hjelpe deg med bilder, video, illustrasjoner, artikler og landingssider.

Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale om et samarbeid med SDM Production for din bedrift!

Hva leverer SDM Production?

SDM Production er et innholdsbyrå som hjelper deg med å skape engasjerende og konverterende innhold. Når vi produserer innhold for våre kunder, er det alltid med fokus på å oppnå de overordnede målene som typisk blir satt når man snakker om Performance Marketing

Involvert i SDM Production har vi to strategiske prosjektledere, to fotografer og en illustratør. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere som vi leier inn ved behov. Dette gjør at vi kan levere som et fullstendig produksjonsbyrå. Vi har også svært kompetente studenter som jobber hos oss, som igjen fører til svært konkurransedyktige priser!

Prosjektledere

Fotografer

Illustratører

Animatører

Stolt på av blant andre

Hvorfor bruke SDM Production?

Vår viktigste oppgave er å hjelpe deg med å fortelle de gode historiene, og sørge for at de riktige menneskene får med seg hele historien. På denne måten genererer vi mer forretning for deg.

I SD Media har vi også SDM Performance, og viktigheten av en rød tråd i markedsføringen kan ikke overdrives. Du kan ikke lykkes med annonsering uten en god historie/godt innhold. På den andre siden er en god historie og godt innhold helt verdiløst uten distribusjon til de rette menneskene. SD Media kan hjelpe deg med hele kjeden, eller deler av prosessen dersom det passer deg best!

Digitale Verktøy

Marketing Dashboard

Marketing Automation

SEO Rank

Site audit

Webleads

Leadbooster

Sosiale Medier

Facebook

Instagram

Snapchat

LinkedIn

Pinterest

TikTok

Annonsering

Programmatisk

Kontekstuelt

Native

Video

Influensere

Automatisering

Rådgivning

Merkevarestrategi

Sosiale medier

Medierådgivning

Søkemotoroptimalisering

Medieplassering

Digitalt Salg

Salgsfunnels

Leadsgenerering

Konverteringsoptimalisering

Kunder på autopilot

Automatisering

Artikler

Video

Logoer

Bannere

Landingssider

Skal vi samarbeide?