Hvordan komme i gang med

TikTok annonsering?

TikTok annonsering er endelig mulig for norske annonsører!

TikTok ble opprinnelig lansert som Musical.ly allerede  i 2016. Etter et oppkjøp i 2018 ble appen rebranded til TikTok, og har senere vokst til å bli et av verdens mest brukte (og omtalte) sosiale medier. Det tok altså nesten 5 år før TikTok offisielt åpnet opp for nordiske annonsører. Vi skal i denne saken se på hvordan man bør tenke når man skal komme i gang med TikTok annonsering.

Dennis Aasterud Pedersen
Partner / CEO
dennis@sdmedia.no
+47 909 92 497

Hvordan komme i gang?

Foreløpig er det ikke mulig for norske annonsører å registrere en annonsekonto på TikTok. Du må legge inn en søknad som kan bli godkjent på sikt. Vår erfaring er at dette tar 3-4 måneder, om søknaden blir behandlet. Den enkleste måten å komme i gang med TikTok annonsering p.t. er å benytte seg av et byrå som har tilgang. I mellomtiden kan du søke om å få din egen selv-serve konto, og om/når du får kontoen godkjent, kan du gå i gang med annonseringen selv.

Du søker om å få tilgang til din egen konto her:
https://ads.tiktok.com/i18n/signup/ 

Disclaimer: Denne artikkelen er skrevet i juni 2021, og vilkårene kan være oppdatert etter dette.

TikTok Annonsering gjennom SD Media
TikTok Annonsering - hvordan komme i gang?

Hva bør du tenke på?

TikTok er, som alle andre sosiale medier, bygget på brukeres innholdsdeling. Der TikTok Ads i stor grad skiller seg fra andre sosiale medier, er hvor viktig trender er. Et organisk innlegg som ble postet for 30 dager siden, uten spesielt god rekkevidde, kan plutselig gå «viralt» en måned senere. At mediet i så stor grad baseres på trender, og at trendene skifter hyppig, stiller langt større krav til annonsører.

Skal du skape gode resultater på TikTok, må du få med deg trendene. Budskapet, formatet og profilene i annonsene må endres ofte, og selv om det stilles lavere krav til den tekniske kvaliteten på innholdet, stilles det langt større krav til tilpasning og kreativitet.

Ønsker du et tilbud på å komme i gang med TikTok annonsering? 

Stolt på av blant andre

SD Media, ECIT
Moods_logo
Performance Marketing - Foodtech
SD Media, Surround.no
SD Media, NBS
SD Media, Kople

Kom i gang med TikTok Annonsering i dag

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kommer vi tilbake til deg med våre tanker om hvordan et samarbeid kunne sett ut. Selvfølgelig helt uforpliktende!

For å svare på din forespørsel har vi behov for ditt samtykke. Vi vil respektere ditt personvern og privatliv.

Skal vi samarbeide?