Vurderer du å leie inn

Ekstern Markedssjef?

Hvorfor benytte seg av ekstern markedssjef?

Markedssjefer i små og mellomstore bedrifter har i dag en tilnærmet umulig oppgave. Ofte er du alene (eller nesten alene) i markedsavdelingen, og kravet i stillingen er enormt.

Du skal lage en overordnet strategi. Du må kunne design, og du må være god i sosiale medier. Du må vite hvordan du konverterer en bruker til et lead, og hvordan landingssiden konverterer best mulig. Dere skal selvfølgelig rangere best i søkemotorer, og ha tilstedeværelse på de største nettavisene. Selgerne skal ha tilbudsmaler i henhold til brand manualen (som du selvfølgelig har laget), og salgsmateriellet skal også følge denne manualen. Delta på messer sa du? Ja, da må du selvfølgelig trå til der også. 

Du må være ekspert på sosiale medier og nettsider. Annonser. Landingssider. Messer. Konverteringsoptimalisering. Søkemotoroptimalisering. Influencer Marketing. Brand-Building. Du må være Supermann eller Superkvinne.

Slik trenger det ikke å være. SD Media lanserer Marketing Manager for hire, eller Ekstern Markedssjef.

Stolt på av blant andre

SD Media, ECIT
Moods_logo
Performance Marketing - Foodtech
SD Media, Surround.no
SD Media, NBS
SD Media, Kople

Hvordan fungerer det?

Det kan være en skummel tanke å sette en så viktig ressurs til et eksternt firma. Bare for å ta det først – det er forskjell på skummelt og farlig

Ansetter du en markedssjef, er det nettopp det du får; en markedssjef. En ansatt med høyt eierskap til jobben, men samtidig en ansatt med begrensede ressurser og alt for mye å gjøre. 

SD Media lanserer alternativet – Ekstern Markedssjef

Lei inn ekstern markedssjef

Fordeler?

Med en ekstern markedssjef gjennom SD Media har du en person som er dedikert til deg. Samtidig får du kompetansen til alle ansatte med på kjøpet, og dette gir noen åpenbare fordeler. 

Vi kan være med i et styremøte hvor vi legger frem en overordnet strategi, og samtidig har vi publisert to innlegg i sosiale medier, endret på nettsiden, skrevet ferdig en bloggartikkel og satt opp en leadskampanje. 

Alt dette, for samme pris (eller rimeligere) enn å ansette en markedssjef internt. Det kaller vi god og effektiv business!

Prøv Ekstern Markedssjef

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kommer vi tilbake til deg med våre tanker om hvordan et samarbeid kunne sett ut. Selvfølgelig helt uforpliktende!

For å svare på din forespørsel har vi behov for ditt samtykke. Vi vil respektere ditt personvern og privatliv.

Skal vi samarbeide?