Se noen jobber vi har

gjort for våre kunder

Kundecaser

Alle kunder har ulike behov. Vi hjelper kunder med Markedsstrategier, Performance Marketing, Innholdsproduksjon og Influencer Marketing. Det våre kunder har til felles er at de ønsker å lykkes, og de ønsker å ta (eller beholde) markedsandeler gjennom smart, effektiv, engasjerende og konverterende digital kommunikasjon. Her er noen av våre kunders historier.

Surround.no

Performance Marketing

12 mnd etter oppstarten av samarbeidet mellom Surround.no og SDM Performance er omsetningen doblet, til tross for dårlig varetilgang grunnet Covid-19. Den viktigste driveren er å utnytte mulighetene i Googles produktsuite optimalt.

Hva gjør vi?

I SD Media er det ett hovedfokus; å produsere, distribuere og kommunisere på en slik måte at vi maksimerer våre kunders potensiale for vekst. At vi har kunder som ønsker å dele sin erfaring og sine historier om arbeidet med oss, gjør oss både stolte og ydmyke. 

Les flere kundehistorier her.

Kople.no

Performance Marketing

Kople er i enorm vekst, og med på veksten er SD Media og SDM Performance. I en norsk bilindustri som beveger seg raskt mot elektrisitet, er Kople en sentral aktør som bygger ut ladenettverk og -infrastruktur. 

SDM Performance representerer Performance Marketing-avdelingen i SD Media. Her hjelper vi kunder med prestasjonsbasert reklame.

Les mer om SDM Performance

SDM Production er produksjonsavdelingen i SD Media, og hjelper deg med å produsere innhold som video, bilder og tekst.

Les mer om SDM Production

SDM Influence jobber med Influencer Marketing. Vi setter deg i kontakt med de rette influencerne og kan stå for hele kampanjen.

Les mer om SDM Influence

Stolt på av blant andre

Skal vi samarbeide?