Surround.no

HØYTTALER-SPESIALISTEN

Surround.no nettbutikk

Surround.no

Surround.no selger ikke bare produkter, de selger følelser og glede. Tenk over det, vi hører på musikk når vi er glade, triste, trener, eller slapper av.

De er heller ikke bare en «vanlig» nettbutikk, da Surround tilbyr god rådgivning innenfor lyd & bilde. De kan hjelpe deg med å sette sammen produkter som er tilpasset deg og din brukssituasjon. Ved å lage en rask skisse av stuen eller hjemmet ditt kan spesialistene planlegge god organisering og plassering av ulike komponenter.

Type jobber:
Performance Marketing
Merkevare-kampanjer

Palladio
Focal Chora
Cambridge Audio

Uttalelse fra daglig leder

Surround.no, som navnet tilsier, er en spesialist på Hi-Fi og hjemmekino. Vi har vært i drift siden 2006 og har lang erfaring med netthandel og fjernsalg som er vårt hovedfokus i dag.

I 2018 gikk Surround igjennom et eierskifte, som følge av dette byttet vi alt av IT-systemer samt plattform for netthandel. Dette var en tidkrevende prosess hvor det var behov for å outsource så mye som mulig av andre tidkrevende dagligdagse oppgaver, inkludert Google ADS, Google Shopping og Facebook.

For Surround var ikke det viktigste å kjøpe kompetanse hos et byrå. Vi i Surround mener selv at vi forstår vår bransje godt, samt at vi har lang erfaring med blant annet Google som annonseplattfrom. For vår del var det viktigste med et byrå, at det var personer der som vi kan ha et godt samarbeid med, snakke fra både hjerte og lever, gi og ta. Det krever god dialog for å sette bort disse tjenestene.

For oss var det viktigste ærlighet! Alle kan peke på piler som peker oppover i en rapport, men ikke alle kan bryte ned og se merverdi av hva som er merkevarebyggende, hva som er viktig for salg og konverteringer, samt se både den langsiktige og kortsiktige strategien som er best for bedriften, og ikke rapporten som skal legges fram.

SD Media var ikke redd for å endre på parametere i vår konto, som ville vise et tydelig fall i en kolonne i en rapport, men som ville resultere i et bedre totalbildet og en mer fornuftig bruk av markedsbudsjettet. Der andre byråer tviholder på disse berømte grønne pilene som peker oppover, var SD Media tydelig på at vi kan fortsette i samme spor, eller sette denne faktoren litt i passasjersetet og heller flytte det viktigste over til førersetet på bekostning av vår «kreditt/ære av rapporten». Dette vekker tillit hos oss, når et byrå setter egen kredit og ære til side for det som er viktig for nettopp oss. 

Det vi liker med SD Media er:
– Ærlighet
– Det snakkes et språk vi alle forstår
– Veien fra tanke til handling, test, analyse og til slutt konklusjon er effektiv
– Kompetanse
– Gode innspill
– Evnen til å kunne tenke høyt sammen med oss.

Vil også trekke fram at vi stadig får tips og informasjon rundt andre viktige faktorer for vår digitale måte å drive virksomheten på. Dette sender oss igjen et signal om at SD Media er genuint interessert i bedriftens vei videre for suksess. Samt at vi er trygge på at SD Media er oppdatert på systemer, trender og algoritmer som ikke direkte ligger under deres ansvarsområde.

Vi kan trygt anbefale andre å inngå «ekteskap» med SD Media, slik vi har gjort.

Med vennlig hilsen
Christian Kjenner
Daglig leder
Surround.no

Se flere av våre

kundecaser

Skal vi samarbeide?