Våre metoder

- som hjelper deg med å lykkes

SD Media - Digital Strategi

Digital Strategi

Hvordan lage en digital strategi?
Før du kan begynne å jobbe med din digitale strategi, må du besvare en del spørsmål.

Les mer
SD Media - Kontekstuell annonsering

Kontekstuell Annonsering

Kontekstuell annonsering er en form for annonsering som gjør at du kan nå målgruppen din, uten bruk av data. Kort fortalt kan du vise dine annonser på artikler som omhandler utvalgte temaer, ord eller fraser.

Les mer
SD Media AS - Datadreven Markedsføring

Datadreven Markedsføring

Når en markedsfører sikrer seg innsikt om brukere, brukeradferd, trender, osv, og bruker denne kunnskapen/dataen til markedsføringsformål, kaller vi dette Datadreven Markedsføring.

Les mer

Sosiale Medier

For å lykkes i sosiale medier må man ha en strategi. For at bedriften din skal komme i gang med sosiale medier, kreves ikke mer enn å opprette profiler i de forskjellige nettverkene, også er man i gang.

Les mer

Våre metoder

I SD Media kombinerer vi førsteklasses teknologi med gode idéer, godt innhold og strategisk riktig plassert reklame. På denne måten hjelper vi kunder med å nå sine digitale mål.  Vi er, til forskjell fra mange andre mediebyråer, ikke leverandørlåst til enkelte teknologileverandører. Dette gjør at vi kan gjøre objektive valg av distribusjonsplattformer, avhengig av kundens mål eller behov. Veien til plassert reklame kan oppsummeres med:
1) Datainnsamling
2) Analyse
3) Idéer
4) Strategi
5) Produksjon
6) Distribusjon

Ønsker du å se på et mulig samarbeid?