Kontekstuell annonsering

kan være veien å gå!

Treff målgruppen, uten bruk av målgruppe-data.

Kontekstuell annonsering er en form for annonsering som gjør at du kan nå målgruppen din, uten bruk av data. Kort fortalt kan du vise dine annonser på artikler som omhandler utvalgte temaer, ord eller fraser. På denne måten kan man eksponere annonser mot brukere som finner tematikken interessant, og kanskje er de målgruppen for å kjøpe dine tjenester også!

Men... jobber ikke SD Media datadrevet?

Uansett hvilket medie, hvilken teknologi, hvilken målgruppe eller hvilket budskap som skal kommuniseres, jobber SD Media datadrevet. Kort fortalt betyr dette at man samler og analyserer data/informasjon, og bruker dette som grunnlag for videre annonsering. Dette er også strategien når SD Media hjelper bedrifter med å lykkes med kontekstuell annonsering. Selv om man i denne formen for markedsføring ikke bruker målgruppedata, er datainnsamling, analyse og kunnskap like viktig når man planlegger, utfører og optimaliserer kampanjen.

Les mer om datadreven markedsføring.

Kontekstuell annonsering - Hvordan komme i gang

Kan kontekstuell annonsering passe deg?

Legg igjen din kontaktinformasjon, så kommer vi tilbake til deg med våre tanker om hvordan et samarbeid kunne sett ut. Selvfølgelig helt uforpliktende!

For å svare på din forespørsel har vi behov for ditt samtykke. Vi vil respektere ditt personvern og privatliv.

Hvordan brukte Foodtech kontekstuell annonsering?

Foodtech er en ledende leverandør innen matindustrien og serveringsbransjen. De er opptatt av sine kunders miljømål, og plastforurensing og matsvinn er høyt på agendaen – både i media og politisk. I denne kampanjen ønsket vi å bevisstgjøre både opinionen og bransjekolleger om mulighetene rundt å redusere plastforbruk ved emballering, ved bruk av ny teknologi. Vi plasserte derfor annonser på alle artikler i norsk media som dreide seg om nettopp det – overforbruk av plast ved emballering. Av alle relevante artikler i kampanjeperioden, fikk vi vist Foodtechs annonser på hele 60 % av artiklene, og kampanjen fikk mye dekning og oppmerksomhet for det som ble omtalt som «Perfekt bruk av de kontekstuelle mulighetene ved bruk av moderne medieteknologi».

Skal vi samarbeide?