SD Media

Ditt fullservice digitalbyrå

Så.. Hvem er vi?

SD Media ble etablert i 2019 for å hjelpe mellomstore bedrifter å konkurrere på like vilkår som de store. Siden den gang har vi vokst sammen med våre kunder til å bli et digitalbyrå som leverer strategier, funnels og markedsføring. Fra 2021 har vi også levert Innholdsproduksjon og Influencer Marketing, tillegg til kjernevirksomheten, Performance Marketing

Dette gjør oss til et fullservice digitalbyrå, som kan hjelpe deg fra konsept til gjennomføring uten behov for ekstern kompetanse eller arbeidskraft.

SDM Performance representerer Performance Marketing-avdelingen i SD Media. Her hjelper vi kunder med prestasjonsbasert reklame.

Les mer om SDM Performance

SDM Production er produksjonsavdelingen i SD Media, og hjelper deg med å produsere innhold som video, bilder og tekst.

Les mer om SDM Production

SDM Influence

SDM Influence jobber med Influencer Marketing. Vi setter deg i kontakt med de rette influencerne og kan stå for hele kampanjen.

Les mer om SDM Influence

Stolt på av blant andre

Menneskene i SD Media

Mange selskaper kan si at den viktigste ressursen er menneskene. Likevel er hele bedriften bygget opp rundt unike produkter som gjør at man menneskene er sekundært. Dette er på ingen måte tilfelle i SD Media.

Vi har ikke et unikt produkt. Vi har ingen unik tjeneste. Vi har en unik kompetanse, og ikke minst en unik sammensetning av kompetanse. Dette gjør oss til SD Media, og dette gjør at menneskene som jobber hos oss er vår absolutt viktigste ressurs

Vår viktigste fanesak er å hjelpe mellomstore bedrifter med å konkurrere på like vilkår som de største. For at dette skal være gjennomførbart, er vi avhengige av å til en hver tid være oppdatert på ny teknologi, nye trender og ny kompetanse, og vi vil aldri slutte arbeidet med kompetanseheving internt. De største bedriftene bruker de største og antatt beste byråene. Dersom vi skal hjelpe mellomstore bedrifter med å konkurrere på like vilkår, er vi avhengige av å opprettholde og videreutvikle denne kompetansen. På denne måten skal vi levere de beste resultatene, uten å være det største byrået!

Dennis Aasterud Pedersen

Partner / CEO
+47 909 92 497
dennis@sdmedia.no

Stian Jarnbjo

Partner / Prosjektleder
+47 926 59 781
stian@sdmedia.no

Harald Næss

Styremedlem / CFO

Lucas Mehler

Lucas Mehler

Innholdsprodusent / Videograf

Sebastian Gamman

Styreleder

Dennis Andersen

Dennis Andersen

Innholdsprodusent / Videograf

Se noen av våre

jobber

Skal vi samarbeide?